Algemene Voorwaarden en Privacybeleid – Key News Suriname

Tijdelijk Gratis Advertentievrij Browsen
Als gebruiker van Key News Suriname kunt u tijdelijk genieten van gratis advertentievrij browsen door een account aan te maken. Hieronder vindt u de voorwaarden die van toepassing zijn op dit gratis aanbod.

Tijdelijke aard van het gratis browsen
Het gratis browsen op Key News Suriname is een promotioneel en tijdelijk aanbod. Key News behoudt zich het recht voor om dit aanbod op elk moment te wijzigen of te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving. Dit betekent dat gratis browsen op een bepaald moment kan worden omgezet in een betaalde dienst.

Accountsluiting en Misbruik
Key News behoudt zich het recht voor om uw account te deactiveren of te verwijderen indien wordt geconstateerd dat er sprake is van misbruik van de diensten of overtreding van de algemene voorwaarden. Dit kan zonder voorafgaande kennisgeving gebeuren.

Betaald Lidmaatschap
Key News kan op elk moment besluiten een betaalmodel in te voeren voor bepaalde diensten, waaronder advertentievrij browsen. Indien dit gebeurt, worden gebruikers op de hoogte gesteld van de nieuwe tarieven en voorwaarden, waarna u de keuze heeft om over te stappen naar een betaald lidmaatschap of uw gratis account te beëindigen.

Gebruik van Gratis Account
Uw gratis account op Key News biedt beperkte toegang tot functies en content. Key News kan de functionaliteit en voordelen van gratis accounts op elk moment aanpassen, beperken of stopzetten.

Geen Garantie voor Continuïteit
Er wordt geen garantie geboden voor de continuïteit of beschikbaarheid van het gratis browsen. Dit aanbod kan te allen tijde beëindigd worden.


Privacybeleid – Key News Suriname

Bij Key News hechten we veel waarde aan uw privacy en we zijn toegewijd aan het beschermen van de persoonlijke gegevens die u met ons deelt.

Welke informatie verzamelen we?

  • Gegevens van uw apparaat: informatie zoals uw webbrowser, IP-adres, tijdzone en cookies.
  • Gebruik van de website: we verzamelen gegevens over de pagina’s die u bezoekt en hoe u interacteert met onze website.

Gebruik van Uw Informatie De informatie die we verzamelen, gebruiken we om:

  • Onze website te beheren en te verbeteren;
  • Uw ervaring te personaliseren;
  • Marketingcommunicatie te versturen, zoals nieuwsbrieven, indien u zich daarvoor heeft aangemeld.

Delen van Informatie We delen uw persoonlijke gegevens alleen met derden:

  • Met serviceproviders die ons helpen onze website te beheren;
  • Met uw toestemming;
  • Voor wettelijke doeleinden.

Bewaartermijn Gegevens
We bewaren uw gegevens zo lang als nodig is voor de doelen waarvoor we deze hebben verzameld. Na afloop van deze periode worden uw gegevens veilig verwijderd.

Uw Rechten
Als inwoner van de Europese Economische Ruimte heeft u het recht om toegang, correctie, verwijdering of beperking van uw persoonlijke gegevens te vragen.

Wijzigingen in het Beleid
We kunnen onze voorwaarden en ons privacybeleid van tijd tot tijd aanpassen. Wijzigingen worden op deze pagina geplaatst en, indien relevant, ontvangt u een kennisgeving via e-mail.

Contactgegevens
Voor vragen of opmerkingen over ons beleid kunt u contact opnemen via e-mail op [email protected].