The Key Network N.V.

Keynews.sr is onderdeel van de The Key Network N.V. en dient als onze digitale nieuwsmedia outlet. Wij streven ernaar, via ons multimedia platform, niet alleen mensen te voorzien van het laatste nieuws, maar ook om andere perspectieven van het verhaal mee te geven,  zodat de lezer een goed, gebalanceerd en afgewogen besluit kan nemen of mening kan vormen.

Immers, beslissingen nemen – zij het goed of slecht – kunnen een grote impact hebben op een mensenleven. Wij zijn gedreven journalisten die niet alleen het verhaal achterna gaan, maar dit ook in een scala van mediaproducties omzetten. Dit concept moet het plezierig maken voor de hedendaagse ‘nieuwsconsument’, die nu eenmaal anders nieuws consumeert dan enkele jaren geleden.

Objectief en onafhankelijk

Bij Key News streven we ernaar om niet alleen de objectieve en onafhankelijke feiten mee te geven, maar vertellen we het verhaal op een zodanige manier dat het leeft. Wij doen dit met behulp van geschreven berichten, foto’s, infographics, video’s of een combinatie hiervan.

Goede journalistiek en ethiek liggen bij ons hoog in het vaandel. Transparantie, integriteit en zo nauwkeurig mogelijk het nieuws vastleggen is een van de kernwaarden die de journalisten van Key News terug willen brengen door diepgaande, breed bekeken en kritische stukken. Dit is immers onderdeel van onze taak al journalist. In een wereld waar nepnieuws hoogtij viert, is het nu, zelfs meer dan ooit, belangrijk dat wij op zoek gaan naar de waarheid of andere kanten van het verhaal. Daar heeft u als consument recht op.

COLOFON

Redactie:
Ruben Tjopawiro
Raoul Roeplal
Cheflin Paulus
Richelle Mac Nack
Arny Belfor
Marciano Millerson
Fabian Djakie
Rose-Marie Maitre-Jabini

Uitgever: The Key Network NV
Hoofdredactie:
Amanda Palis
Raoul Lith

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.