The Key Network N.V.

Keynews.sr is onderdeel van de The Key Network N.V. en dient als onze digitale nieuwsmedia outlet. Wij streven ernaar, via ons multimedia platform, niet alleen mensen te voorzien van het laatste nieuws, maar ook om andere perspectieven van het verhaal mee te geven,  zodat de lezer een goed, gebalanceerd en afgewogen besluit kan nemen of mening kan vormen.

Immers, beslissingen nemen – zij het goed of slecht – kunnen een grote impact hebben op een mensenleven. Wij zijn gedreven journalisten die niet alleen het verhaal achterna gaan, maar dit ook in een scala van mediaproducties omzetten. Dit concept moet het plezierig maken voor de hedendaagse ‘nieuwsconsument’, die nu eenmaal anders nieuws consumeert dan enkele jaren geleden.

Objectief en onafhankelijk

Bij Key News streven we ernaar om niet alleen de objectieve en onafhankelijke feiten mee te geven, maar vertellen we het verhaal op een zodanige manier dat het leeft. Wij doen dit met behulp van geschreven berichten, foto’s, infographics, video’s of een combinatie hiervan.

Goede journalistiek en ethiek liggen bij ons hoog in het vaandel. Transparantie, integriteit en zo nauwkeurig mogelijk het nieuws vastleggen is een van de kernwaarden die de journalisten van Key News terug willen brengen door diepgaande, breed bekeken en kritische stukken. Dit is immers onderdeel van onze taak al journalist. In een wereld waar nepnieuws hoogtij viert, is het nu, zelfs meer dan ooit, belangrijk dat wij op zoek gaan naar de waarheid of andere kanten van het verhaal. Daar heeft u als consument recht op.

COLOFON

 • amanda
  Amanda PalisAmanda Palis is een gepassioneerde schrijver/journalist met een diepe liefde voor menselijke verhalen en maatschappelijke kwesties. Als moeder van een dochter koestert ze het belang van het begrijpen en delen van de ervaringen van mensen.
 • 20604255 1851813024836006 528541100956155010 n
  Horacio StjewardHoracio Stjeward werd geboren in Paramaribo in 1978 en is een veelzijdige persoonlijkheid met een passie voor verschillende disciplines. Naast zijn achtergrond als fotojournalist, grafisch vormgever en marketing- en salesprofessional, is hij ook bedreven in constructielassen. Hij is handig en knutselt vaak aan zijn Alfa Romeo GT en Victory 22 zeilboot, waarbij hij zijn technische vaardigheden inzet om ze te onderhouden en te verbeteren.

ONS TEAM

 • Chiara Van Leeuwaarde
  Chiara van LeeuwaardeMijn naam is Chiara van Leeuwaarde. Mijn hobbies zijn lachen, lekker eten en schilderen. Schrijven en experimenteren met voeding behoren tot mijn passies.
 • 316286558 10222942326642377 538681041526736727 n
  Rose Marie MaitreIk ben een gepassioneerde lezer en schrijver die weet te genieten van goede, inspirerende, wetenschappelijke en avontuurlijke penvruchten van passiegenoten.
 • cropped logo KN 2021KN MASTER LOGO PLAIN ICON 1000 px
  Guillano BruceGuillano Bruce is een ervaren sportverslaggever met diepgaande kennis en expertise in zijn vakgebied. Met zijn passie voor sport en zijn scherpe analytische vaardigheden levert hij boeiende en informatieve verslaggeving. Guillano's jarenlange ervaring stelt hem in staat om de essentie van sportevenementen vast te leggen en levendig over te brengen aan het publiek. Zijn enthousiasme en professionele benadering maken hem een gewaardeerde stem in de sportjournalistiek.
 • 20604255 1851813024836006 528541100956155010 n
  Horacio StjewardHoracio Stjeward werd geboren in Paramaribo in 1978 en is een veelzijdige persoonlijkheid met een passie voor verschillende disciplines. Naast zijn achtergrond als fotojournalist, grafisch vormgever en marketing- en salesprofessional, is hij ook bedreven in constructielassen. Hij is handig en knutselt vaak aan zijn Alfa Romeo GT en Victory 22 zeilboot, waarbij hij zijn technische vaardigheden inzet om ze te onderhouden en te verbeteren.
 • Ingezonden copy
  INGEZONDEN STUKDisclaimer: Key News en de Key Network respecteert de vrijheid van meningsuiting zoals vastgelegd in de Grondwet van de Republiek Suriname. Een ingezonden artikel kan niet worden gebruikt om personen door het slijk te halen en ongefundeerde beschuldigingen aan het adres van personen te uiten of aan Key News. Een ingezonden artikel waarin bovenstaande zaken zijn opgenomen, wordt geweigerd. Key News kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van een ingezonden artikel. De auteur is volledig aansprakelijk voor de inhoud van zijn of haar artikel en reflecteert de mening niet de mening van Key News zelf.
 • cropped logo KN 2021KN MASTER LOGO PLAIN ICON 1000 px
  Jeanine WilfridIk ben leergierig, maar vind het ook leuk om kennis op verschillende manieren over te dragen aan anderen. Het vergaren van nieuws en dat omzetten naar een bericht is een daarvan
 • cropped logo KN 2021KN MASTER LOGO PLAIN ICON 1000 px
  Key News RedactieKeynews.sr is onderdeel van de The Key Network N.V. en dient als onze digitale nieuwsmedia outlet. Wij streven ernaar, via ons multimedia platform, niet alleen mensen te voorzien van het laatste nieuws, maar ook om andere perspectieven van het verhaal mee te geven, zodat de lezer een goed, gebalanceerd en afgewogen besluit kan nemen of mening kan vormen.
 • logo KN 2021KN MASTER LOGO PLAIN ICON 1000 px 1
  Louis AlfaisieKey News Misdaadlijn Stuur jouw verhaal, tip of vraag naar de redactie van Key News. Je kunt onze redactie een (audio)-bericht whatsappen via +597 8556028. -- Keynews.sr is onderdeel van de The Key Network N.V. en dient als onze digitale nieuwsmedia outlet. Wij streven ernaar, via ons multimedia platform, niet alleen mensen te voorzien van het laatste nieuws, maar ook om andere perspectieven van het verhaal mee te geven, zodat de lezer een goed, gebalanceerd en afgewogen besluit kan nemen of mening kan vormen.
 • MARIO2600 scaled e1687303810324
  Mario CastillionMet kritische kanttekeneningen probeert columnist Mario Castillion de dingen die hij voor de week heeft geobserveerd een plek te geven. Met zijn unieke maar vaak genoeg komische omschrijving van het alledaagse leven in switi Sranan, nemen wij een kijkje in hoe Mario zijn brein eigenlijk de alledaagse dingen verwerkt.
 • 1c7bc4e78bb1e6f957c6afba7842a615?s=500&d=mm&r=g
  Melisa PocorniVertel wat over je zelf en motivatie minimaal 50 woorden, maximaal 100 woorden. Bio komt te zien op de website.
 • logo KN 2021KN MASTER LOGO PLAIN ICON 1000 px
  Marciano MillersonGedreven sportjournalist
 • minanga
  Minanga HertsbergIk zit dagelijks vol met vragen, die ik graag beantwoord wil hebben. Al het mooie, informatieve en uitdagende zet ik om in beeld en tekst.En dat deel ik graag met de samenleving.
 • e12bcfcb6d9c13aaf292ddc9d3fc737f?s=500&d=mm&r=g
  Christio WijnhardChristio Wijnhard is een gepassioneerde journalist, programmamaker en presentator. Hij zet zich in voor LGBTQ-rechten, natuurbehoud en educatie. Met zijn toegewijde werk inspireert hij anderen en creëert bewustzijn. Christio is een waardevolle stem in de samenleving, die streeft naar een rechtvaardigere en duurzamere wereld.
 • FB IMG 1698755602213
  Previen SewnathEen criticus die altijd op zoek gaat naar de details achter het nieuws. Een bevlogen redacteur, die individuen en instanties wil dwingen tot transparantie en zelfreflectie.
 • cropped logo KN 2021KN MASTER LOGO PLAIN ICON 1000 px
  Redactie Key newsKeynews.sr is onderdeel van de The Key Network N.V. en dient als onze digitale nieuwsmedia outlet. Wij streven ernaar, via ons multimedia platform, niet alleen mensen te voorzien van het laatste nieuws, maar ook om andere perspectieven van het verhaal mee te geven, zodat de lezer een goed, gebalanceerd en afgewogen besluit kan nemen of mening kan vormen.
 • cropped logo KN 2021KN MASTER LOGO PLAIN ICON 1000 px
  Preveen HanoemanKeynews.sr is onderdeel van de The Key Network N.V. en dient als onze digitale nieuwsmedia outlet. Wij streven ernaar, via ons multimedia platform, niet alleen mensen te voorzien van het laatste nieuws, maar ook om andere perspectieven van het verhaal mee te geven, zodat de lezer een goed, gebalanceerd en afgewogen besluit kan nemen of mening kan vormen.
 • richelle
  Richelle Mac-NackEen journalist met hart voor het werk, gedreven door objectiviteit. Richelle Mac-Nack is een jonge gepassioneerde journalist. Met een scherpe pen en nieuwsgierige geest onthult ze betekenisvolle verhalen. Haar gedrevenheid en vastberadenheid brengen de waarheid aan het licht. Een stem voor de stemlozen, Richelle laat de wereld kennismaken met onvertelde verhalen en inspireert verandering.
 • logo blackgray
  Fariel MensoVoor gemaakte fouten zal ik me schamen... Sorry zeggen, daarvoor zal ik me nooit schamen... Met oprechtheid wordt hypocrisie verdreven... Zo zal succes voortleven...
 • Tasha Avelo
  Tascha AveloAl meer dan 20 jaar boeit de Rijke Surinaamse Kunst & Cultuur wereld mij. Culinair, Entertainment & Lifestyle. Writing is Storytelling.
 • d96da8428c650cd1ce40a888afd68ea7?s=500&d=mm&r=g
  Ricky WirjosentonoIk ben Ricky Wirjosentono, helemaal gek van de natuur, cultuur en sports! Schrijven is mijn passie die objectief mogelijk gebracht wordt.

Redactie:
Ruben Tjopawiro
Raoul Roeplal
Cheflin Paulus
Richelle Mac Nack
Arny Belfor
Marciano Millerson
Fabian Djakie
Rose-Marie Maitre-Jabini

Uitgever: The Key Network NV
Hoofdredactie:
Amanda Palis
Raoul Lith

Welcome Back!

Login to your account below

Maak nieuw account aan

Maak gebruik van premium opties

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.